< Al het Generation R nieuws

< Terug naar de vorige pagina

Nieuwe aanmeldingen voor Generation R Next komen ten einde – metingen bij kinderen verwacht in 2021

22/12/2020


Na bijna 3,5 jaar komt er een einde aan de periode waarin vrouwen en hun partners zich kunnen aanmelden voor het onderzoek.

We zijn erg blij dat vele Rotterdammers deelnemen aan Generation R Next!
Per 1 januari 2021 zullen wij echter geen nieuwe deelnemers meer uitnodigen. Iedereen die vóór 1 januari 2021 is aangemeld, zal nog wel uitgenodigd worden voor één of meer bezoeken aan ons onderzoekscentrum in 2021. Ook zullen de deelnemers die vóór 1 januari 2021 al een keer op bezoek zijn geweest nog worden uitgenodigd voor vervolgmetingen voorafgaand aan en/of tijdens de zwangerschap in 2021. Dit uiteraard met inachtneming van de geldende COVID19-maatregelen. Na 31 december 2021 stoppen ook deze vervolgmetingen.

In het voorjaar van 2021 zullen we starten met metingen bij de kinderen en hun moeders gedurende het eerste levensjaar van het kind. Wij kunnen hiervoor helaas niet alle deelnemers uitnodigen; als we u willen uitnodigen, nemen wij hiervoor contact met u op.

De zorgverleners voor zwangere vrouwen en vrouwen met een kinderwens hebben ons de afgelopen 3,5 jaar enorm geholpen met het bereiken van potentiële deelnemers; hiervoor zijn wij hun heel dankbaar! In het voorjaar van 2021 zullen wij weer contact met hen opnemen over de volgende fase van Generation R Next: de preconceptie-interventie.

Deel dit bericht:

< Al het Generation R nieuws